• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

7Z.001 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 7Z.001. Als je het bestand wilt openen 7Z.001, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 7Z.001
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Split Multi-volume 7-ZIP Compressed File Archive (part 1) 7-Zip

Wat is een bestand 7Z.001?

Deel 1 van een gecomprimeerd archief gemaakt door 7-Zip, een gratis bestandscompressie- en decompressieprogramma. Bevat een deel van een multi-volume archief dat een .7Z-bestand splitst in delen (andere delen gebruiken de ".7z.002," ".7z.003," etc. Extensions). Maakt het mogelijk om grote 7Z-bestanden te splitsen in kleinere onderdelen voor bitwise download of voor opslag op externe media met vaste capaciteiten.

U heeft alle onderdelen van een 7-Zip split-archief nodig om 7-Zip te kunnen herstellen van het originele ".7z" bestand. Zodra 7-Zip het 7Z-bestand heeft gereconstrueerd, kan het dan het 7Z-bestand decomprimeren om de bestanden uit het gecomprimeerde archief te extraheren.

7Z.001 bestanden gebruiken een samengestelde extensie, die zowel .7Z als .001 extensies gebruikt.

Hoe een bestand openen 7Z.001?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 7Z.001 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 7Z.001 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 7Z.001 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 7Z.001 openen
Andere problemen met een bestand 7Z.001

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 7Z.001 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 7Z.001:

  • het gekozen bestand 7Z.001 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 7Z.001 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 7Z.001 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand