• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PJX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PJX. Als je het bestand wilt openen PJX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PJX
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Visual FoxPro Project Microsoft

Wat is een bestand PJX?

Project gemaakt door FoxPro database development software. Kan programma's, menu's, rapporten, labels, formulieren en bibliotheekbestanden bevatten.

Hoe een bestand openen PJX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PJX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PJX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PJX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PJX openen
Andere problemen met een bestand PJX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PJX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PJX:

  • het gekozen bestand PJX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PJX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PJX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand