Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MO. Als je het bestand wilt openen MO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GNU Gettext Machine Object Format N/A

Wat is een bestand MO?

Binair gegevensbestand dat objectgegevens bevat die door een programma worden verwezen. Typisch gebruikt om programmacode te vertalen. Kan worden geladen of geïmporteerd in het GNU gettext programma.

Aangezien MO-bestanden binair van aard zijn, zijn ze niet menselijk leesbaar zoals .PO bestanden. Ze kunnen echter sommige gegevens bevatten die in een teksteditor kunnen worden herkend.

Hoe een bestand openen MO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MO openen

Andere problemen met een bestand MO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MO:

  • het gekozen bestand MO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand