• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

4DL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 4DL. Als je het bestand wilt openen 4DL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 4DL
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
4th Dimension Database Log Format 4D

Wat is een bestand 4DL?

Logbestand dat een record opslaat van wijzigingen in een 4D-database (.4DD) bestand. Opgeslagen samen met het database bestand en gebruikt een soortgelijke bestandsnaam. Ontworpen om de updates bij de database bij te houden.

Meerdere 4DL-bestanden worden vaak opgeslagen met een 4DD-bestand. Bijvoorbeeld, een database genaamd "db1.4dd" kan een eerste logbestand genaamd "db1 [0001-0000] .4dl." Genereren. " Als de database 5 keer bee is opgeslagen, zal het programma een logbestand genaamd "db1 [0005-0000] genereren." Als het logbestand zelf 3 maal wordt opgeslagen, wordt het 'db1 [0005-0003] .4dl' genoemd.

Hoe een bestand openen 4DL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 4DL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 4DL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 4DL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 4DL openen
Andere problemen met een bestand 4DL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 4DL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 4DL:

  • het gekozen bestand 4DL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 4DL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 4DL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand