• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADD. Als je het bestand wilt openen ADD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADD
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Dynamics AX Developer Documentation Format Microsoft

Wat is een bestand ADD?

Applicatieontwikkelaar documentatie gegevensbestand gebruikt door Microsoft Dynamics AX, een bedrijfsbeheer applicatie. Bevat ontwikkelingshulpdocumentatie voor het gebruik van het programma. Gerangschikt per taal.

Hoe een bestand openen ADD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADD openen
Andere problemen met een bestand ADD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADD:

  • het gekozen bestand ADD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand