• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADX. Als je het bestand wilt openen ADX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADX
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Approach Database Index Format N/A

Wat is een bestand ADX?

Biedt de indexeringsinformatie op voor een relationele database voor Lotus Approach

Hoe een bestand openen ADX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADX openen
Andere problemen met een bestand ADX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADX:

  • het gekozen bestand ADX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand