• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BOK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BOK. Als je het bestand wilt openen BOK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BOK
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
TestGen Test Bank Format Pearson Education

Wat is een bestand BOK?

Gecomprimeerd "boek" van vragen voor het maken van tests met TestGen. Gebruikt door docenten en andere opleidingsinstructeurs. Vaak opgenomen op cd's die worden geleverd met handboeken gepubliceerd door Pearson Education. Kan ook van internet worden gedownload.

Hoe een bestand openen BOK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BOK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BOK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BOK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BOK openen
Andere problemen met een bestand BOK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BOK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BOK:

  • het gekozen bestand BOK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BOK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BOK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand