• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DBA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DBA. Als je het bestand wilt openen DBA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DBA
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Palm Desktop For Windows Format Palm

Wat is een bestand DBA?

Backup bestand gemaakt voor Palm mobiele apparaten. Bevat een back-up van kalendergegevens, bekend als de "datebook", die geplande gebeurtenissen en hun bijbehorende notities en informatie bevat. Kan worden gebruikt om gegevens tussen Palm-apparaten en desktopkalender en e-mailprogramma's te synchroniseren.

DBA-bestanden kunnen worden omgezet in meer draagbare formaten, zoals .CSV, en geïmporteerd in gewone e-mailprogramma's zoals Microsoft Outlook.

Hoe een bestand openen DBA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DBA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DBA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DBA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DBA openen
Andere problemen met een bestand DBA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DBA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DBA:

  • het gekozen bestand DBA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DBA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DBA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand