• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DIVA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DIVA. Als je het bestand wilt openen DIVA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DIVA
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Project DIVA Song Format SEGA

Wat is een bestand DIVA?

Game bestand gebruikt door Project DIVA, een Japans ritme spel gemaakt door SEGA. Opslaan van songinformatie. Inclusief een verwijzing naar het lied .MP3-bestand en de timingen waarvoor gebeurtenissen moeten worden geactiveerd om punten in het spel te scoren.

Er kunnen meerdere DIVA-bestanden zijn voor elk nummer dat gebruikt wordt voor de verschillende moeilijkheidsgraden. Bijvoorbeeld, er kunnen voor elke lied gemakkelijk, normaal en hard zijn.

DIVA-bestanden worden opgeslagen in de liedirectory van de Project DIVA-installatie.

Hoe een bestand openen DIVA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DIVA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DIVA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DIVA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DIVA openen
Andere problemen met een bestand DIVA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DIVA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DIVA:

  • het gekozen bestand DIVA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DIVA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DIVA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand