• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DL_ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DL_. Als je het bestand wilt openen DL_, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DL_
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows DLL Backup Format Microsoft

Wat is een bestand DL_?

Gecomprimeerd .DLL-bestand gemaakt door Makecab, een Windows-hulpprogramma dat wordt gebruikt voor het comprimeren van bestanden en het maken van .CAB-bestanden. Vaak gebruikt voor het opslaan van DLL-bestanden op Windows-installatie-cd's, zodat ze minder ruimte op de schijf opnemen.

DL_-bestanden kunnen worden gemaakt met de volgende Makecab-syntax:

makecab myfile.Dll

DL_-bestanden kunnen worden gedecomprimeerd naar hun oorspronkelijke DLL-bestand met dit commando:

expand myfile.Dl_ myfile.Dll

Makecab kan worden gebruikt om een ​​gecomprimeerde kopie van elk bestand te maken. Bijvoorbeeld, een .EX_-bestand kan worden gemaakt uit een .EXE-bestand.

Hoe een bestand openen DL_?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DL_ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DL_ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DL_ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DL_ openen
Andere problemen met een bestand DL_

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DL_ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DL_:

  • het gekozen bestand DL_ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DL_ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DL_ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand