• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EBN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EBN. Als je het bestand wilt openen EBN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EBN
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Philips GoGear Firmware Update Format Philips

Wat is een bestand EBN?

Bestand gebruikt de firmware van een Philips elektronisch apparaat, zoals een draagbare digitale muziekspeler bij te werken. Updates van de systeemsoftware van het apparaat. Typisch 'Firmware.Ebn' of 'FWImage.Ebn' genoemd.

Om uw software bij te werken vanuit een Philips EBN-bestand, sluit u het apparaat eerst aan op uw pc. Vervolgens beweeg het EBN-bestand naar de "_System" -map op het Philips-apparaat (iE "GoGear" -station). Nadat u het apparaat hebt verbroken en opnieuw opstart, moet de firmware bijwerken.

Hoe een bestand openen EBN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EBN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EBN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EBN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EBN openen
Andere problemen met een bestand EBN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EBN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EBN:

  • het gekozen bestand EBN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EBN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EBN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand