• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EGM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EGM. Als je het bestand wilt openen EGM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EGM
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pangea Enigmo Custom Game Format Pangea

Wat is een bestand EGM?

Aangepast niveau gecreëerd voor Enigmo, een 3D puzzelspel. Bevat de lay-out van de puzzel, verschillende objecten en gereedschappen die gebruikt worden om de puzzel af te ronden.

EGM-bestanden worden ook gebruikt door de iPhone / iPod Touch-versie van Enigmo.

Hoe een bestand openen EGM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EGM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EGM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EGM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EGM openen
Andere problemen met een bestand EGM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EGM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EGM:

  • het gekozen bestand EGM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EGM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EGM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand