• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FDC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FDC. Als je het bestand wilt openen FDC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FDC
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk AutoCAD Field Catalogue Format Autodesk

Wat is een bestand FDC?

Definitiebestand gebruikt door AutoCAD, een programma waarmee ingenieurs en ontwerpers 3D tekeningen kunnen maken. Bevat definities voor toepassingsvelden. Wordt gebruikt voor het weergeven van informatie in de AutoCAD-gebruikersinterface.

Hoe een bestand openen FDC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FDC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FDC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FDC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FDC openen
Andere problemen met een bestand FDC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FDC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FDC:

  • het gekozen bestand FDC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FDC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FDC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand