• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FOR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FOR. Als je het bestand wilt openen FOR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FOR
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Fortran Source Format N/A

Wat is een bestand FOR?

Broncode bestand geschreven in Fortran 77 (F77), een programmeertaal die vaak gebruikt wordt voor wetenschappelijke en numerieke berekeningen. Vaak bewerkt met een teksteditor of IDE die sytnax-markering geeft.

Hoe een bestand openen FOR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FOR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FOR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FOR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FOR openen
Andere problemen met een bestand FOR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FOR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FOR:

  • het gekozen bestand FOR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FOR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FOR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand