• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FRK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FRK. Als je het bestand wilt openen FRK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FRK
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Macintosh Resource Or Data Fork N/A

Wat is een bestand FRK?

Bestand met de resource vork (resource.Frk) of data vork (data.Frk) van een Macintosh bestand. Mogelijk gescheiden tijdens een dataoverdracht.

Resource- en dataforks werden vaak gezien in Mac OS Classic, maar worden niet gebruikt in Mac OS X.

Hoe een bestand openen FRK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FRK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FRK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FRK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FRK openen
Andere problemen met een bestand FRK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FRK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FRK:

  • het gekozen bestand FRK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FRK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FRK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand