• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

G723 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand G723. Als je het bestand wilt openen G723, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ G723
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Raw CCITT/ITU G.723 ADPCM Sound Format N/A

Wat is een bestand G723?

Audio-formaat dat ruwe G.723 5-bits ADPCM (Adaptive Differential Pulse-Code Modulation) gegevens bevat. Definieerd door de CCITT (International Telegraph and Telephone Consultative Committee)

Hoe een bestand openen G723?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand G723 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de G723 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand G723 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand G723 openen
Andere problemen met een bestand G723

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand G723 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken G723:

  • het gekozen bestand G723 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand G723 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand G723 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand