• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HWD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HWD. Als je het bestand wilt openen HWD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HWD
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Hedgewars Game Replay Format Hedgewars Project

Wat is een bestand HWD?

Game replay bestand, of "demo" gemaakt door Hedgewars, een turn-based spel vergelijkbaar met de Worms-serie, maar gebruikt egelhonden in plaats van wormen. Opslaan van een weergave van een door de gebruiker gespeelde kaart. Hiermee kunnen gebruikers de eerder gespeelde spellen beoordelen.

Na het invullen van een kaart vraagt ​​Hedgewars of u een demo wilt opslaan. Als u 'ja' kiest, maakt Hedgewars een HWD-bestand dat kan worden gebruikt voor afspelen of voor het delen met andere Hedgewars-spelers.

Hoe een bestand openen HWD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HWD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HWD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HWD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HWD openen
Andere problemen met een bestand HWD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HWD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HWD:

  • het gekozen bestand HWD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HWD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HWD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand