• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IDB. Als je het bestand wilt openen IDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IDB
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio Developer Intermediate Debug Format Microsoft

Wat is een bestand IDB?

Intermediate bestand gemaakt door een Visual Studio programma, zoals Visual C ++, tijdens het debugging proces. Beveiligt de status van de compiler en wordt gebruikt voor minimale programmaherstellingen en incrementele compilaties.

Hoe een bestand openen IDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IDB openen
Andere problemen met een bestand IDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IDB:

  • het gekozen bestand IDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand