• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IMA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IMA. Als je het bestand wilt openen IMA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IMA
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Generic Disk Image N/A

Wat is een bestand IMA?

Bestand gemaakt door WinImage, een programma dat wordt gebruikt om schijfafbeeldingen te lezen en te schrijven. Kan een schijfafbeelding bevatten van een diskette, harde schijf, cd of een virtuele harde schijf. Gebruikt voor het monteren van een virtuele drive in software.

Terwijl IMA-bestanden kunnen worden gebruikt voor het opslaan van meerdere typen schijfafbeeldingen, worden ze vaak gebruikt voor het maken van schijfafbeeldingen van 1,44MB 3,5-inch diskettes.

Hoe een bestand openen IMA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IMA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IMA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IMA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IMA openen
Andere problemen met een bestand IMA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IMA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IMA:

  • het gekozen bestand IMA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IMA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IMA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand