• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INCD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INCD. Als je het bestand wilt openen INCD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INCD
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Format Adobe Systems

Wat is een bestand INCD?

Bestand gebruikt door Adobe InCopy, een professioneel schrijfprogramma dat integreert met Adobe InDesign. Bevat document tekst, afbeeldingen, paginaformattering en stijlen. Vaak gebruikt voor het bewerken van kleinere porties van een groter document.

INCD-bestanden zijn de oudere versie van .ICML-bestanden. Ze kunnen nog steeds geopend worden met InCopy en InDesign, maar u moet InCopy-documenten opslaan met de .ICML-extensie in nieuwere versies van de software.

Hoe een bestand openen INCD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INCD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INCD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INCD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INCD openen
Andere problemen met een bestand INCD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INCD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INCD:

  • het gekozen bestand INCD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INCD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INCD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand