• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JBIG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JBIG. Als je het bestand wilt openen JBIG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JBIG
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JBIG Raster Image Graphics Joint Bi-level Image Group

Wat is een bestand JBIG?

Bitonale afbeelding gemaakt in het JBIG-formaat. Beveiligt een zwart-witte (1-bits) rastergrafiek met behulp van lossless compressie. Comprimeert bij een hogere verhouding dan het CCITT Group 4 algoritme. Algemeen gebruikt voor faxoverzendingen.

De JBIG-standaard werd vervangen door de JBIG2-specificatie (.JB2-bestanden), die de bi-levelbeelden efficiënter comprimeren.

JBIG-geformatteerde afbeeldingen worden ook opgeslagen met de minder voorkomende .JBG-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen JBIG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JBIG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JBIG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JBIG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JBIG openen
Andere problemen met een bestand JBIG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JBIG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JBIG:

  • het gekozen bestand JBIG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JBIG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JBIG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand