• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JBMP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JBMP. Als je het bestand wilt openen JBMP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JBMP
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JAmes OS Bitmap Image JAmes OS

Wat is een bestand JBMP?

Bitmap-afbeelding gebruikt door JAmes OS, een geïmpliceerd besturingssysteem dat draait als een Windows-applicatie. Beveiligt de afbeelding in het standaard .BMP-formaat. Wordt gebruikt voor het opslaan en laden van afbeeldingen in JAmes OS.

Aangezien JBMP-bestanden dezelfde formattering als BMP-bestanden gebruiken, kunnen ze door elke BMP-viewer worden geopend.

Hoe een bestand openen JBMP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JBMP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JBMP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JBMP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JBMP openen
Andere problemen met een bestand JBMP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JBMP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JBMP:

  • het gekozen bestand JBMP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JBMP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JBMP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand