• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KDEVDLG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KDEVDLG. Als je het bestand wilt openen KDEVDLG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KDEVDLG
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
KDevelop Dialogue Box Format Free Software Foundation

Wat is een bestand KDEVDLG?

Bevat tekst strings gebruikt voor KDevelop dialoogvensters. Kan worden verwezen door KDevelop programmeringsprojecten. Kan worden bewerkt met KDevelop's Dialogeditor of geconverteerd naar een .UI bestand met behulp van het kdevdlg2ui script.

Hoe een bestand openen KDEVDLG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KDEVDLG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KDEVDLG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KDEVDLG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KDEVDLG openen
Andere problemen met een bestand KDEVDLG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KDEVDLG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KDEVDLG:

  • het gekozen bestand KDEVDLG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KDEVDLG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KDEVDLG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand