• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KDMP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KDMP. Als je het bestand wilt openen KDMP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KDMP
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Crash Dump Format Microsoft

Wat is een bestand KDMP?

Memory dump opgeslagen in een bestand door Windows. Bevat een momentopname van het kernelmodusgedeelte van een bepaald gebruikersmodusproces. Gebruikt voor debugging applicaties. Kan worden gemaakt op Windows of Windows CE systemen.

KDMP-bestanden kunnen worden opgenomen in een .CAB-bestand, samen met .MDMP, .HDMP en andere bestanden. Ze kunnen worden geanalyseerd met behulp van WinDbg, die onderdeel is van Microsoft's gratis "Debugging Tools for Windows" suite.

Hoe een bestand openen KDMP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KDMP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KDMP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KDMP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KDMP openen
Andere problemen met een bestand KDMP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KDMP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KDMP:

  • het gekozen bestand KDMP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KDMP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KDMP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand