• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KNT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KNT. Als je het bestand wilt openen KNT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KNT
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Tranglos KeyNote Note Format KeyNote

Wat is een bestand KNT?

Tekstbestand gemaakt met KeyNote, een multifunctioneel notebookprogramma gebaseerd op Windows standaard RichEdit-controle. Hiermee kunnen meerdere notities worden opgeslagen in een enkel bestand. Ondersteunt geavanceerde tekstopmaak, alsmede stijlen, macro's, plugins en sjablonen.

Hoe een bestand openen KNT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KNT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KNT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KNT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KNT openen
Andere problemen met een bestand KNT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KNT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KNT:

  • het gekozen bestand KNT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KNT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KNT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand