• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LGH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LGH. Als je het bestand wilt openen LGH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LGH
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HMI Historical Log Format N/A

Wat is een bestand LGH?

Dagelijks logbestand gemaakt door InTouch Human-Machine Interface (HMI) software of ReportBuilder met ODBC Connector pack voor InTouch. Logboekgegevens van InTouch SCADA HMI-databasesystemen. Wordt gebruikt voor het uitvoeren van rapporten uit verzamelde gegevens

Hoe een bestand openen LGH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LGH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LGH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LGH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LGH openen
Andere problemen met een bestand LGH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LGH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LGH:

  • het gekozen bestand LGH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LGH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LGH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand