• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LIST Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LIST. Als je het bestand wilt openen LIST, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LIST
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JAR Index Format Oracle

Wat is een bestand LIST?

Metagegevensbestand is soms opgenomen als onderdeel van een Java-archief (.JAR-bestand). Opgeslagen in de / META-INF / directory in het JAR-bestand en bevat een index van informatie over de broncode pakketten ook in het JAR-bestand. Gebruikt om het proces van het laden van Java-lessen te versnellen wanneer programma's worden uitgevoerd. Vaak bevat een lijst van JAR's die door het Java-programma worden gedownload.

Om een ​​bestand INDEX.LIST toe te voegen aan een Java-archief, kunt u de optie -i gebruiken met de opdracht Jar.

Hoe een bestand openen LIST?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LIST niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LIST lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LIST associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LIST openen
Andere problemen met een bestand LIST

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LIST bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LIST:

  • het gekozen bestand LIST is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LIST met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LIST bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand