• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LPDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LPDB. Als je het bestand wilt openen LPDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LPDB
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Librarian Pro Database Format Koingo Software

Wat is een bestand LPDB?

Gegevensbestand aangemaakt door Bibliothecaris Pro, een programma dat wordt gebruikt voor het organiseren van persoonlijke bibliotheken van boeken, software, muziek en films. Bevat beschrijvende informatie over elk item, zoals de titel, genre, auteur of artiest, en een persoonlijke beoordeling. Wordt gebruikt voor het opslaan en bijwerken van een persoonlijke database van een gebruiker.

Hoe een bestand openen LPDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LPDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LPDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LPDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LPDB openen
Andere problemen met een bestand LPDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LPDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LPDB:

  • het gekozen bestand LPDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LPDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LPDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand