• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

M1PG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand M1PG. Als je het bestand wilt openen M1PG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ M1PG
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IFinish Video Format Media 100

Wat is een bestand M1PG?

Videobestand gemaakt met Media 100 iFinish, een professioneel videoclip- en bewerkingsprogramma. Opgeslagen in een eigen formaat dat alleen door Media 100 software kan worden geopend.

Het iFinish programma is niet meer ontwikkeld en is vervangen door Media 100 Producer, die alleen beschikbaar is voor Mac OS X.

Hoe een bestand openen M1PG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand M1PG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de M1PG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand M1PG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand M1PG openen
Andere problemen met een bestand M1PG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand M1PG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken M1PG:

  • het gekozen bestand M1PG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand M1PG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand M1PG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand