• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MCX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MCX. Als je het bestand wilt openen MCX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MCX
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mastercam X And X2 File Format CNC Software

Wat is een bestand MCX?

3D-model formaat gebruikt door Mastercam X en X2 CAD / CAM software. Gebruikt voor het ontwikkelen van 3D modellen van onderdelen, schimmels en armaturen. Kan vaste stoffen, oppervlakken en draadframe gegevens bevatten. Gewoonlijk verwezen naar het MC-X formaat.

MCX-bestanden worden ook ondersteund door CATIA-CADAM-software.

Hoe een bestand openen MCX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MCX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MCX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MCX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MCX openen
Andere problemen met een bestand MCX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MCX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MCX:

  • het gekozen bestand MCX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MCX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MCX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand