• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MIC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MIC. Als je het bestand wilt openen MIC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MIC
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Image Composer Image Format Microsoft

Wat is een bestand MIC?

Web grafisch gemaakt met Microsoft Image Composer, een programma voor het maken van beelden die is verpakt met FrontPage 98 en FrontPage 2000. Kan een eenvoudige grafische, banner of geanimeerde afbeelding bevatten. Opgeslagen als een kleine bitmap grafisch ideaal voor webpublicatie.

Microsoft Image Composer is later vervangen door Microsoft PhotoDraw. Beide applicaties zijn beëindigd.

Hoe een bestand openen MIC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MIC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MIC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MIC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MIC openen
Andere problemen met een bestand MIC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MIC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MIC:

  • het gekozen bestand MIC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MIC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MIC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand