• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NBD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NBD. Als je het bestand wilt openen NBD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NBD
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PC Backup Pro Backup Format NovaStor

Wat is een bestand NBD?

Backup-bestandsformaat geïntroduceerd met versie 10 van NovaBACKUP, een back-up en herstelprogramma voor Windows. Beveilig de back-upgegevens voor de back-uptaak, die gebruikers- en systeembestanden kan bevatten. Opgeslagen in gecomprimeerd formaat en kan alleen geopend worden door NovaBACKUP.

Hoe een bestand openen NBD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NBD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NBD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NBD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NBD openen
Andere problemen met een bestand NBD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NBD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NBD:

  • het gekozen bestand NBD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NBD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NBD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand