• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NDB. Als je het bestand wilt openen NDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NDB
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ClamAV Extended Signature Format Sourcefire

Wat is een bestand NDB?

Bestand gebruikt door ClamAV, een open source antivirusprogramma. Bevat een handtekening voor een malware programma in de volgende indeling: MalwareName: TargetType: Offset: HexSignature

NDB-bestanden worden gebruikt om aangepaste handtekeningen te maken voor het herkennen van virussen en andere schadelijke programma's. Zij verlengen de virusdefinities in .CVD-bestanden.

Hoe een bestand openen NDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NDB openen
Andere problemen met een bestand NDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NDB:

  • het gekozen bestand NDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies NDB
NDB naar NBK