• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PERFMONCFG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PERFMONCFG. Als je het bestand wilt openen PERFMONCFG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PERFMONCFG
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Performance Monitor Configuration Format Microsoft

Wat is een bestand PERFMONCFG?

Instellingsbestand aangemaakt door Performance Monitor, een systeemprestatieprogramma dat bij Microsoft Windows is opgenomen. Bevat opgeslagen instellingen voor welke computerbronnen te volgen, zoals CPU-gebruik. Kan worden gebruikt voor het maken van prestatie trackingprofielen.

Hoe een bestand openen PERFMONCFG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PERFMONCFG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PERFMONCFG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PERFMONCFG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PERFMONCFG openen
Andere problemen met een bestand PERFMONCFG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PERFMONCFG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PERFMONCFG:

  • het gekozen bestand PERFMONCFG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PERFMONCFG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PERFMONCFG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand