• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PEX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PEX. Als je het bestand wilt openen PEX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PEX
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Merak Peep Data Format Merak

Wat is een bestand PEX?

Opslaan van data-modellen en rapporten die zijn gemaakt met Merak Peep, een economisch evaluatieprogramma voor aardolie. Gebruikt om 'What if' scenario's te maken, analyseer risico's en marktgevoeligheid, voorspellen productieniveaus en schat reserves.

Hoe een bestand openen PEX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PEX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PEX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PEX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PEX openen
Andere problemen met een bestand PEX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PEX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PEX:

  • het gekozen bestand PEX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PEX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PEX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand