• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PKB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PKB. Als je het bestand wilt openen PKB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PKB
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Oracle PL/SQL Package Body Format Oracle

Wat is een bestand PKB?

Pakketlichaam of script dat is gemaakt met Oracle PL / SQL-databasesoftware. Gebruikt door standaard Oracle databases en Oracle Database Gateway voor APPC (Advanced Program-to-Program Communication).

Hoe een bestand openen PKB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PKB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PKB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PKB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PKB openen
Andere problemen met een bestand PKB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PKB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PKB:

  • het gekozen bestand PKB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PKB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PKB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand