Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AP. Als je het bestand wilt openen AP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Fifth Generation Systems Active Page Format Fifth Generation Systems

Wat is een bestand AP?

Actieve webpagina die HTML bevat, evenals JavaScript, .FGL-code of code die in een andere scripttaal is geschreven. Vereist ondersteunende software op de webserver om te draaien. Kan gebruikt worden om dynamische webpagina's te genereren.

Een AP-pagina is vergelijkbaar met een .PHP- of .ASP-pagina, maar gebruikt een generieke extensie omdat het meerdere typen code kan bevatten. AP-bestanden worden herkend door het Open5g-platform.

Hoe een bestand openen AP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AP openen

Andere problemen met een bestand AP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AP:

  • het gekozen bestand AP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand