Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AU. Als je het bestand wilt openen AU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Unix Audio Sound File Format N/A

Wat is een bestand AU?

Audio bestand geïntroduceerd door Sun Microsystems. Gebruikt voornamelijk op Sun of andere Unix-gebaseerde machines en is aangenomen door verschillende audioprogramma's, waaronder Adobe Audition en QuickTime. Bewaart de gegevens in drie delen: een koptekst (24 bytes), een annotatieblok met variabele lengtes en de werkelijke geluidsgegevens.

Hoe een bestand openen AU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AU openen

Andere problemen met een bestand AU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AU:

  • het gekozen bestand AU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand