Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

C Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand C . Als je het bestand wilt openen C , of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ C

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
C/C++main Source Code File Format N/A

Wat is een bestand C ?

AC bestand is een broncode bestand voor een C of C ++ programma. Het kan een broncode van een volledige programma bevatten, of kan een van de vele bronbestanden zijn die in een programmeringsproject worden verwezen. C bestanden kunnen bewerkt worden met een basis tekst editor, maar tonen geen syntax highlighting zoals de meeste software ontwikkelprogramma's doen.

C ++ is de programmeertaal die wordt gebruikt voor het maken van veel van de hedendaagse softwareprogramma's. Sommige Unix-compilers gebruiken een kleine letter ". C" voor C en een hoofdletter ". C" -uitbreiding voor C ++, hoewel deze conventie niet gebruikelijk is.

main.C - Een broncode bestand dat typisch de belangrijkste () functie, of het ingangspunt bevat, voor een C-programma.

Hoe een bestand openen C ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand C niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de C lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand C associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand C openen

Andere problemen met een bestand C

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand C bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken C :

  • het gekozen bestand C is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand C met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand C bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand