Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

H Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand H . Als je het bestand wilt openen H , of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ H

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
C/C++ Header Format N/A

Wat is een bestand H ?

Een H-bestand is een headerbestand dat wordt verwezen naar een C, C ++ of Objective-C broncode document. Het kan variabelen, constanten en functies bevatten die door andere bestanden in een programmeringsproject worden gebruikt. H-bestanden maken het mogelijk om vaak gebruikte functies slechts één keer te schrijven en, indien nodig, door andere bronbestanden te verwijzen.

Hoe een bestand openen H ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand H niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de H lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand H associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand H openen

Andere problemen met een bestand H

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand H bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken H :

  • het gekozen bestand H is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand H met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand H bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand