Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

123C Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 123C. Als je het bestand wilt openen 123C, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 123C

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk 123D CAD Drawing Format Autodesk

Wat is een bestand 123C?

CAD model gemaakt door 123D, een gratis 3D CAD tekenprogramma ontwikkeld door Autodesk. Kan meerdere onderdelen bevatten die het algemene model vormen. Gebruikt voor het opstellen en prototypen van maasmodellen, rekwisieten en landschappen.

123C-bestanden lijken op het .123D-formaat, dat is de standaardformaat die wordt gebruikt door Autodesk 123D. Beide bestandstypen zijn vergelijkbaar met .DWG-bestanden en kunnen worden gepubliceerd in het DWG-formaat.

Veel gratis 123C-modellen zijn te downloaden op de 123D-website.

Hoe een bestand openen 123C?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 123C niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 123C lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 123C associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 123C openen

Andere problemen met een bestand 123C

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 123C bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 123C:

  • het gekozen bestand 123C is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 123C met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 123C bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand