Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

123D Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 123D. Als je het bestand wilt openen 123D, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 123D

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk 123D Drawing Autodesk

Wat is een bestand 123D?

CAD tekening gemaakt door 123D, een gratis 3D CAD design applicatie van Autodesk. Kan meerdere onderdelen bevatten die samen het model bevatten. Kan worden gepubliceerd in standaard rasterbeeldformaten of naar Autodesk's .DWG-formaat.

123D wordt vaak gebruikt voor prototyping, omdat het niet zo robuust is als AutoCAD. Daarom worden modellen vaak gebruikt voor het presenteren van ideeën als maasmodellen, rekwisieten en landschappen.

Veel gratis 123D-modellen zijn beschikbaar op de 123D-website voor download.

Hoe een bestand openen 123D?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 123D niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 123D lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 123D associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 123D openen

Andere problemen met een bestand 123D

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 123D bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 123D:

  • het gekozen bestand 123D is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 123D met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 123D bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand