Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

123DX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 123DX. Als je het bestand wilt openen 123DX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 123DX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk 123D Design Model Format Autodesk

Wat is een bestand 123DX?

3D-model gemaakt door 123D Design, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwerpen van modellen voor afdrukken of fabricage. Biedt de 3D-geometrie van het model op, evenals materialen die de oppervlakte-uitstraling van het model bepalen.

123D Design-modellen koppelen automatisch aan onderdelen die het model natuurlijke bewegingen geven wanneer ze worden verplaatst.

Hoe een bestand openen 123DX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 123DX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 123DX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 123DX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 123DX openen

Andere problemen met een bestand 123DX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 123DX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 123DX:

  • het gekozen bestand 123DX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 123DX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 123DX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand