Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

2BP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 2BP. Als je het bestand wilt openen 2BP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 2BP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pocket PC Bitmap Format N/A

Wat is een bestand 2BP?

Bitmap of rasterbeeldformaat gebruikt voor het opslaan van afbeeldingen op Pocket PC PDA-apparaten. Kan worden gemaakt door beelden die zijn opgeslagen in andere formaten te converteren met behulp van Microsoft ActiveSync. Kan op pc's en direct op een Pocket PC-apparaat worden bekeken met diverse softwareprogramma's.

Hoe een bestand openen 2BP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 2BP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 2BP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 2BP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 2BP openen

Andere problemen met een bestand 2BP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 2BP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 2BP:

  • het gekozen bestand 2BP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 2BP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 2BP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand