Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

360 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 360. Als je het bestand wilt openen 360, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 360

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
360desktop Panorama Format 360desktop

Wat is een bestand 360?

Beeldbestand dat wordt gebruikt door 360desktop, een programma dat een panoramische desktopomgeving mogelijk maakt. Biedt een 360 graden panoramisch behangbeeld. Kan bestaan ​​uit meerdere digitale foto's die samen zijn gestikt.

Wanneer de 360desktop-omgeving is ingeschakeld, breidt het de breedte van het bureaublad uit door de breedte van het panoramische beeld. U kunt de gehele breedte van het bureaublad flink scrollen en evenwijdig ronddraaien als u aan de uiteinden van het bureaublad bent.

Hoe een bestand openen 360?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 360 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 360 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 360 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 360 openen

Andere problemen met een bestand 360

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 360 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 360:

  • het gekozen bestand 360 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 360 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 360 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand