Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

386 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 386. Als je het bestand wilt openen 386, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 386

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Virtual Device Driver Microsoft

Wat is een bestand 386?

Apparaat driver bestand dat wordt gebruikt door Windows 3.X systemen. Hiermee kan een of meer hardwareapparaten communiceren met de computer. Kan ook ondersteuning voor interne componenten toevoegen. "386" komt van het type processor dat in veel vroege Windows-machines wordt gebruikt.

Het bestand WINA20.386 is een alleen-lezen bestand dat wordt gekopieerd naar de hoofdmap van het opstartstation tijdens een MS-DOS 5 of 6-upgrade. Het wordt gebruikt voor het uitvoeren van de "386 verbeterde modus."

Begin met Windows 95 hebben de stuurprogramma's een .VXD-bestands extensie.

Hoe een bestand openen 386?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 386 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 386 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 386 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 386 openen

Andere problemen met een bestand 386

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 386 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 386:

  • het gekozen bestand 386 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 386 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 386 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand