Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3D Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3D. Als je het bestand wilt openen 3D, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3D

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3D Drawing CAD Format The Survex Project

Wat is een bestand 3D?

3D-bestand gemaakt door Survex, een programma dat wordt gebruikt voor het opnemen en visualiseren van cavesysteemgegevens. Bevat gegevens waarmee de software een 3D-grot systeem kan visualiseren. Gegenereerd uit een .SVX bestand met behulp van het grotsprogramma dat bij Survex is opgenomen.

3D-bestanden worden bekeken met Aven, een visualisatieprogramma gebundeld met het Survex-softwarepakket.

Hoe een bestand openen 3D?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3D niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3D lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3D associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3D openen

Andere problemen met een bestand 3D

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3D bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3D:

  • het gekozen bestand 3D is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3D met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3D bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand