Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3DA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3DA. Als je het bestand wilt openen 3DA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3DA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3D Assembly Format N/A

Wat is een bestand 3DA?

Driedimensionaal model gecreëerd door diverse 3D-modelleringsprogramma's. Biedt een model in een tekstformaat, waarbij elke regel tekst de hoekpunten geeft die de vorm van het object bepalen.

3DA-bestanden worden gebruikt door Techland's ChromEd-game engine, die gebruikt werd om games zoals GTI Racing te ontwikkelen.

Hoe een bestand openen 3DA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3DA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3DA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3DA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3DA openen

Andere problemen met een bestand 3DA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3DA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3DA:

  • het gekozen bestand 3DA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3DA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3DA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand