Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3DC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3DC. Als je het bestand wilt openen 3DC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3DC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IGO 3D Building Data Format NNG

Wat is een bestand 3DC?

GPS gegevensbestand gebruikt door iGO software. Bevat 3D bouwgegevens en bijbehorende metadata. Opgeslagen naar de iGOcontent-uitzending directory van de opslagkaart van de navigatie-eenheid.

NNG, de ontwikkelaars van iGO-producten, waren voorheen bekend als Nav N Go.

Hoe een bestand openen 3DC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3DC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3DC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3DC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3DC openen

Andere problemen met een bestand 3DC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3DC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3DC:

  • het gekozen bestand 3DC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3DC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3DC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand