Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3DD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3DD. Als je het bestand wilt openen 3DD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3DD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArcGlobe Document Format ESRI

Wat is een bestand 3DD?

GIS data bestand gemaakt door ArcGlobe, een visualisatie applicatie gebruikt om 3D GIS datasets te bekijken. Hiermee wordt een verwijzing naar een geodatabase opgeslagen, die de ruimtelijke inhoud en de uitkomstresultaten bevat die door de geoprosesseringsoperaties van de software zijn gemaakt. Kan GIS-gegevens opslaan als een verzameling van driedimensionale lagen. Gebruikt voor het opslaan en laden van weergaven van 3D GIS datasets.

ArcGlobe is opgenomen in het ArcGIS Desktop softwarepakket.

Hoe een bestand openen 3DD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3DD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3DD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3DD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3DD openen

Andere problemen met een bestand 3DD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3DD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3DD:

  • het gekozen bestand 3DD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3DD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3DD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand